باور غلط درباره کله پاچه و پای مرغ
دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران گفت: مدارک علمی قطعی جهت غضروف
سازی با مصرف غذاهایی مانند کلهپاچه، قلم گوسفند و پای مرغ وجود ندارد.
سید احمد رئیسالسادات در گفتوگو با فارس در توضیح مصرف غذاهای سنتی مانند کلهپاچه، قلم، پاچه گوسفند و اندام (پا) مرغ اظهار داشت: برای مصرف این مواد غذایی مستند علمی جهت غضروفسازی در بدن انسان وجود ندارد.
وی افزود: البته شاید یک مقاله در زمان خاصی تأیید کند که چنین موادی میتواند غضروفساز باشد ولی تا زمانی که مدارک مستند مهم و بسیاری جمعآوری نشود این مسئله از جمله مصرف چنین غذاهایی برای غضروف سازی به صورت مستندات علمی در نخواهد آمد.
رئیسالسادات خاطرنشان کرد: البته مصرف چنین مواد غذایی برای غضروفسازی مضر نیست و برخلاف مصرف گلوکازامین که میتواند به عنوان یک مصرف دارویی ضرر داشته باشد اینگونه مواد غذایی در این زمینه ضرری ندارد.
سید احمد رئیسالسادات در گفتوگو با فارس در توضیح مصرف غذاهای سنتی مانند کلهپاچه، قلم، پاچه گوسفند و اندام (پا) مرغ اظهار داشت: برای مصرف این مواد غذایی مستند علمی جهت غضروفسازی در بدن انسان وجود ندارد.
وی افزود: البته شاید یک مقاله در زمان خاصی تأیید کند که چنین موادی میتواند غضروفساز باشد ولی تا زمانی که مدارک مستند مهم و بسیاری جمعآوری نشود این مسئله از جمله مصرف چنین غذاهایی برای غضروف سازی به صورت مستندات علمی در نخواهد آمد.
رئیسالسادات خاطرنشان کرد: البته مصرف چنین مواد غذایی برای غضروفسازی مضر نیست و برخلاف مصرف گلوکازامین که میتواند به عنوان یک مصرف دارویی ضرر داشته باشد اینگونه مواد غذایی در این زمینه ضرری ندارد.
+ نوشته شده در یکشنبه هجدهم تیر ۱۳۹۱ ساعت 13:10 توسط تاویر
|